یزدفردا: رئیس کل دادگستری استان یزد: در سه ماهه سال جاری، چهار زندانی محکوم به اعدام با رضایت اولیای دم از طناب دار نجات یافتند.

به گزارش یزدفرداغلامعلی دهشیری در شورای اداری استان از سند تحول قوه قضاییه به عنوان چراغ راه دستگاه قضا یاد کرد و گفت: قضات مهمترین و عظیم‌ترین سرمایه این دستگاه به شمار می‌آیند چرا که انسان‌های فرهیخته‌ای هستند و مراحل زیادی طی می‌کنند تا به جایگاه قضاوت برسند.

وی مردمی بودن را یکی از محور‌های سند تحول خواند و افزود: این مساله با دیدار مستقیم و چهره به چهره مسئولان قضایی با مردم محقق می‌شود که یکی از نمونه‌های آن در ماه مبارک رمضان به نمایش گذاشته شد و همکاران ما ۲۲ هزار نفر ساعت وقت گذاشتند تا مشکلات مردم را حل کنند.

رئیس کل دادگستری استان ادامه داد: گرچه آمار به عنوان یکی از ابزار‌های ارزیابی عملکرد محسوب می‌شود، اما موفقیت جایی است که یک فرد ضعیف بتواند حق خود را از یک فرد قوی دارای جایگاه و امکانات بازپس گیرد.

وی مردمی سازی دستگاه قضا را به معنای استفاده از ظرفیت مردم برای احقاق حقوق خودشان عنوان کرد و اظهار داشت: هر گاه به مردم تکیه کردیم به موفقیت دست یافتیم. ۱۶ محکوم به اعدام در سال گذشته با استفاده از ظرفیت مردم در شورا‌های صلحی مستقر در زندان و همچنین هیات‌های مذهبی به زندگی بازگشته و امسال نیز رضایت چهار ولی دم گرفته شد.


دهشیری از قضاوت و نظارت به عنوان اهداف اصلی دستگاه قضا یاد کرد و گفت: نظارت از طریق بازوان پرتوان قوه قضاییه یعنی دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی کل کشور انجام می‌گیرد. سازمان بازرسی هر قانون تصویب شده در مجلس را پیگیری کرده و اجازه رها شدن قانون را نمی دهد.

وی این اقدام را به مثابه جلوگیری از تخلف و جرم دانست و افزود: از مدیران دستگاه‌های قضایی می‌خواهیم کار خود را به بهانه نامه نگاری و دعوت مراجع قضایی رها نکرده و نگویند که کار نکنیم تا مورد بازخواست قرار نگیریم.

رئیس کل دادگستری استان تصریح کرد: مدیران از نظارت نهراسند و بدانند که از مدیران شجاع و انقلابی که خط قرمز‌ها را رد نکنند، حمایت خواهیم کرد.

وی خواستار انتخاب کارشناس حقوقی خبره در ادارات شد و گفت: برخی از ادارات به دلیل عملکرد ضعیف بخش حقوقی در حال تضییع حقوق بیت المال هستند، ما آمادگی داریم تا کارشناسان حقوقی ادارات را آموزش دهیم تا دفاع از بیت المال با قدرت صورت گیرد.


  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا